Gastenboek

Deel hier jouw ervaringen met Danero Fotografie

Reactie plaatsen

Reacties

Sanne
4 maanden geleden

Ayla is een super enthousiaste fotografe en doet haar werk met passie! Ayla is dol op baby’s en kinderen wat zorgde voor een fijne sfeer tijdens onze newborn shoot, met een prachtig resultaat!

Kimberly
een jaar geleden

Ayla is een top fotograaf! Ik wilde heel graag een bloesem fotoshoot, deze is aan locatie niet zo makkelijk te vinden, maar het is gelukt, en het eind resultaat is prachtig!
Ze heeft veel geduld moeten hebben met hond en paard erbij, en het was tevens erg gezellig!

Mikel
2 jaar geleden

Ayla is een gedreven fotograaf. Die alleen gaat voor het allerbeste.
Ze luisterd goed naar wat de mensen willen en de fotos zijn prachtig.
Ze heeft foto's gemaakt van mijn kinderen. Mijn paard en onze bruiloft.

Lisa
2 jaar geleden

Ayla’s enthousiasme achter de camera zie je terug op de foto’s die ze maakt. Dat is iets magisch! Ze doet er echt alles aan om het perfecte plaatje te schieten, en dat lukt haar dan ook. Niet alleen is ze een fijne fotografe, ze is ook nog eens super betrokken bij degenen die ze fotografeert. Ze was er op onze (minimalistische) trouwdag en wij zijn super blij met de foto’s. Daarnaast vonden we het ook heel gezellig dat ze erbij was!

Manon
2 jaar geleden

Ayla heeft ons op meerdere momenten gefotografeerd. Met het gezin, met de hele familie én wij als stel in trouwkleding ! Volgend jaar weer ?
Ayla heeft een passie en gave en dat merk je meteen :) heeeeel tevreden (voor het geval dat nog niet duidelijk was)

Annekee
2 jaar geleden

Ayla heeft onze trouwdag gefotografeerd. Super blij dat we haar als fotografe hebben gekozen, heel fijn kennismakingsgesprek gehad en de klik was er meteen. Van te voren een loveshoot gehad zodat we elkaar nog wat beter leerde kennen, dit vonden we erg fijn. Op de trouwdag zelf was het super ontspannen om foto's te maken, Ayla kent leuke en mooie plekjes in het bos. We hebben heel veel complimenten over haar gehad dat het een leuke en gezellige fotografe is! De foto's die ze gemaakt heeft zijn zo mooi!! We zijn heel blij met de foto's en ook de manier waarop ze ze bewerkt heeft. Kortom ze heeft de dag compleet gemaakt en we hebben hele mooie foto's om terug te kijken op deze dag!

Sarella Kartadi
2 jaar geleden

Ayla fotografeert met veel liefde en passie, dit zie je dan ook duidelijk terug in haar vele werken, ze is er voor gemaakt. Ze levert nauwkeurig werk en kijkt elk bestand tot in de details ná. Kortom, topwerk elke keer weer!

Esmee
2 jaar geleden

Ayla levert mooi werk en zorgt elke keer weer voor speciale foto's en onderscheid zich hiermee van anderen.
Je merkt dat ze ontzettend veel passie heeft voor haar vak en zorgt ook nog eens dat je het eindresultaat snel ontvangt!

Iris
3 jaar geleden

Top fotograaf! Denk met je mee en het resultaat is super!
Ook de foto's zijn snel binnen!

Lilian
3 jaar geleden

Ayla heeft het talent om de emotionele band tussen dier en mens op een bijzondere manier vast te kunnen leggen. Ze heeft ook eeuwig geduld als het dier even niet mee wil werken. Met prachtig resultaat tot gevolg.