Nieuw bij Studio Danero: Tijdloze Kinderportretten!

"Van uitstel komt afstel en daarvoor groeien ze te snel"

 

Alles naar wens in huis maar blijft de keuze moeilijk over welke foto van de kids er aan de muur mag? De ene is te zomers, andere te dik aangekleed. Het is lastig de juiste tijdloze en seizoen neutrale foto te vinden die jullie woonkamer echt helemaal afmaakt. Wat dacht je van een mooi portret van jouw kind op zwarte achtergrond, waarop het om niks anders draait dan het gezichtje van jouw zoon of dochter? 

Kies dan nu voor het laten fotograferen van een Tijdloos Kinderportret bij Studio Danero. 

Meerdere kids? De foto's worden in exact dezelfde stijl gemaakt waardoor het een rustig beeld geeft in jouw favoriete ruimte. Of je nu 1, 2 of 10 kids hebt, met zo'n prachtig portret hebben ze altijd een prominente plaats in jullie woonomgeving! Samen op de foto? Tot 3 kids is dit ook geen probleem.

 

Je ontvangt de foto's in hoge resolutie waarna je ze zelf (of met behulp van mijn expertise), af kunt drukken. Ook altijd een mooi cadeau voor opa of oma. Met 1 fotoshoot kun jij dus zoveel mensen als je wil blij maken.

 

"Heel leuk, maar mijn kind zit nooit stil voor foto's!" Geen probleem, met mijn ervaring in de animatie, recreatie en als moeder van een vrolijke peuter-dochter, heb ik het geduld en "talent" om de beste resultaten op een leuke manier te behalen. De kids gaan gegarandeerd weg met een grote glimlach op hun gezicht én een  klein cadeautje uit de grabbelton!

 

Dit wil ik! Stuur dan een mailtje naar info@danerofotografie.com. Stel jezelf en je kids even kort voor en geef alvast wat data opties door. Ik duik mijn agenda in en samen komen wij altijd wel (tenzij ik op vakantie ben), op een datum binnen 2 weken uit.

De fotoshoot zal niet bij elk kindje even lang duren. Moet jouw zoon of dochter altijd even loskomen? Geen probleem, we hebben tot 1.5 uur de tijd (langer bij meer dan 2 kids). Hierin komen we zéker tot een resultaat. Heeft jou kindje de smaak te pakken en zijn we na 20 minuten al rond? Des te meer tijd om ze uitgebreid te belonen met een ijsje op de terugweg naar huis ;).

Na afloop van de shoot ontvang je binnen enkele dagen een keuzegalerij in je mailbox. Hierin kun je heel overzichtelijk, zo vaak als je wil alle foto's doorbekijken. Met uitleg in mijn mail weet jij hoe je mij je definitieve keuze van je favoriete foto's doorgeeft. Vervolgens ga ik aan de slag met de nabewerking, ik werk oneffenheden weg en zorg voor het echte wow-effect. De foto's ontvang jij binnen 3 weken (moet ik vermelden om mijzelf in te dekken maar schrik niet als het de eerste week al binnen komt :)) op hoge resolutie in je mailbox. Download en bewaar ze goed, dan heb je er eindeloos plezier van. Een afdruk laten maken is natuurlijk geheel aan jezelf om dit wel of niet te doen. Heb je advies nodig? Ben ik er voor je. Wil je zelf een fijne drukker zoeken, ook prima!

 

Ik kijk er naar uit jullie woonkamer, fotoboek, fotolijstje bij oma of simpelweg jouw social media een boost te geven met een prachtig portret van jullie kinderen.

 

Tot ziens bij Studio Danero!